Atelier van 't Edelsmidje

AL ruim 25 jaar werkt er een gekwalificeerde goudsmid bij 't Edelsmidje. In het eigen Atelier wordt er naast het reparatiewerk, ook sieraden ontworpen en gemaakt.

't Edelsmidje blaast sieraden nieuw leven in

Atelier 't Edelsmidje

Bent u op zoek naar een uniek sieraard dan bent u bij ons aan het juiste adres.

AL ruim 25 jaar werkt er een gekwalificeerde goudsmid bij ’t Edelsmidje. In het eigen Atelier wordt er naast het reparatiewerk, ook sieraden ontworpen en gemaakt. Van bestaande ongebruikte oude sieraden kunnen, met een paar kleine aanpassingen, mooie eigentijdse sieraden gemaakt worden. Wilt U graag een gravure behouden, dan wordt daar rekening mee gehouden. Ook kunnen de sieraden omgesmolten worden waar dan een totaal nieuw ontwerp uit ontstaat.

Heeft U graag een tastbare blijvende herinnering aan een overleden dierbare, dan kunt U bij ’t Edelsmidje een gedenksieraad laten maken.

Een kleine hoeveelheid as of een haarlok, van de overledene wordt in een naar uw wens ontworpen sieraad vereeuwigd. Ook eeb vingerafdruk kan worden verwerkt in een herinneringssieraad. Er kan in verschillende materialen worden gewerkt, zoals zilver, goud en platina. Het verwerken van diamant of andere edelstenen behoort tot de mogelijkheden.

Heeft U een reparatie en U bent niet in staat door bv ziekte om zelf te komen? Laat het ons weten, wij komen bij U langs. (Woonachtig in Weert)